Kelebihan dan Manfaat Alfalfa Complex Shaklee Untuk Wanita

Salam Ceria,

Pembaca dikasihi, perkongsian hari ni lebih tertumpu kepada para wanita dan kepada sang suami yang ingin menghadiahkan sesuatu yang ‘sweet’ kepada kekasih hati, si isteri tercinta. Khas kepada suami isteri sahaja tau.

Kenapa Pilih Alfalfa Complex?

Alfalfa Complex adalah produk dengan formula tersendiri yang dicipta oleh Dr. Shaklee. Ia mengandungi sumber asli dari pohon Alfalfa yang tinggi kandungan klorofil dan nutrisinya untuk menyokong kseluruhan kesihatan. Alfalfa yang matang sahaja akan dipilih untuk diproses.

Alfalfa yang matang adalah akarnya tumbuh 20 kaki kedalam tanah untuk menyerap semua nutrisi yang diperlukan selepas itu baru diproses menjadi tablet. Jangan keliru dengan Alfalfa Sprout yang dijual di kedai organik.

Alfalfa Complex dan Keintiman Wanita Sumber

Mesti macam tak percaya kan wahai para isteri sekalian. Terus terang saya katakan di sini saya hanya mampu membaca setiap butir tulisan para testimoni penggunan Alfalfa Complex. Saya dah terkesima.

Manfaat Utama Alfalfa Complex Khas Untuk Para Wanita

  • Merawat keputihan yang di alamai oleh para wanita. Keputihan yang teruk boleh menjejaskan kebersihan kawasan miss’V’ wanita dan lagi teruk andai keputihan tu mengeluarkan bau.
  • Merapatkan serta mengetatkan lagi miss ‘V’. Rata-rata testimoni menyatakan kehebatan sebegitu. Si suami akan memuji-mujilaa si isteri ni sebab rasa kehangatan seperti malam pertama dulu. Alfalfa mengetatkan lagi tisu-tisu miss ‘V’ isteri. Tidak hairanlah Alfalfa Complex bertindak sebagai kacip fatimah wanita.
  • Memberi tenaga yang berterusan kepada suami isteri. Seorang sahabat saya yang mengamalkan Alfalfa pernah stop consume alfalfa time period dia on pada suatu masa tu, tapi dia cakap, rasa kurang bertenaga untuk lakukan aktiviti seharian kalau tak makan Alfalfa. hasil yang didapati bila amalakan Alfalfa dan tak makan Alfalfa adalah berbeza.
  • Alfalfa ni dikeanal sebagai Raja Segala Makanan. Semua khasiat ada dalam tu. Ia bukan sahaja untuk perapat wanita sahaja. 1001 kebaikan Alfalfa dapat diperolehi jika diamalkan secara konsisten.

alfalfa1

Lain – lain Manfaat Alfalfa Complex Untuk Kesihatan

  • Membantu melegakan PMS.
  • Menegangkan payudara.
  • Milk booster.
  • Legakan sakit sendi dan belakang.
  • Hilangkan kelesuan dan tekanan.
  • Bagus untuk alahan dan keradangan.
  • Membantu melegakan asma.
  • Buang toksik dalam badan.
  • Cuci buah pinggang dan rawat kencing kotor.
  • Neutralkan asid dalam badan.
  • Buang angin dlm badan.

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Dapatkan produk Shaklee dan konsultasi percuma hari ini.

Hubungi:

Maisarah

Pengedar Sah Shaklee Anda

Facebook – Mai Raqib

Email – maisarah.osman@me.com

WA/SMS – 013 768 2087

Kawasan COD – Sungai Koyan – Kuala Medang – Raub – Kuala Lipis

Pos Seluruh Malaysia

Advertisements

3 thoughts on “Kelebihan dan Manfaat Alfalfa Complex Shaklee Untuk Wanita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s