Kawal Pengambilan Makanan Dengan Cinch Shake Mix

Salam Ceria,

Pembaca semua, pernah minum cinch Shake? Cinch Shake ni minuman penuh protein yang sungguh lazat. Ada 3 perisa berbeza – Chocolate, Cafe Latte, dan Vanilla. Setiap satunya mempunyai indeks glisemik yang berbeza.

Buat yang belum pernah mencuba Cinch Shake ni, saya memang syorkan anda – anda semua cuba minum secawan. Bila dah minum pasti nak lagi. Cinch Shake Shaklee ni memang best.

Sebab apa? Bila dah minum satu cawan cinch ni perut memang terasa penuh.

Berapa lama perut terasa penuh? Kadang – kadang tu kalau makan nasi pada waktu makan seterusnya pun terasa muak nak makan sebab tak boleh nak isi.

Wow! Best kan? Sebab tu lah cinch ni amat – amat sesuai untuk individu yang ingin kawal pengambilan makanan dan berdiet.

Anda – anda yang ingin berdiet tapi sukar nak kawal pengambilan makanan memang patut menjadikan cinch sebagai salah satu menu harian.

cinch-inspiration

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Dapatkan produk Shaklee dan konsultasi anda hari ini.

Hubungi:

Maisarah

Pengedar Sah Shaklee Anda

Facebook – Mai Raqib

Email – maisarah.osman@me.com

WA/SMS – 013 768 2087

Kawasan COD – Sungai Koyan – Kuala Medang – Raub – Kuala Lipis

Pos Seluruh Malaysia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s