Ruam dan Gatal Pada Kulit

Salam Ceria,

Pembaca sekalian, cuaca panas memang sangat panas sekarang ni. Kadang – kadang tu timbul rasa kasihan terutama pada anak – anak terutama yang berkulit sensitif.

Mana tidaknya, bila cuaca panas, badan mudah berpeluh. Sedangkan kita yang dah besar ni pun tak selesa, apatah lagi anak – anak kan? Bila peluh ditambah dengan cuaca panas ni, ruam dan gatal mudah naik. Untuk melegakan kegatalan dan ruam ni, saya cuma bubuh losyen serbaguna Shaklee – Herbal Blend Multi – Purpose Cream.

Herbal Blend ni sudah menjadi losyen untuk saya dan keluarga. Sebelum ni saya hanya gunakan krim gatal yang dibeli di kedai ubat, yang tidak diketahui kandungannya.

Eczema-Atopic-Dermatitis-300x199

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Dapatkan produk Shaklee dan konsultasi anda hari ini.

Hubungi:

Maisarah

Pengedar Sah Shaklee Anda

Facebook – Mai Raqib

Email – maisarah.osman@me.com

WA/SMS – 013 768 2087

Kawasan COD – Sungai Koyan – Kuala Medang – Raub – Kuala Lipis

Pos Seluruh Malaysia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s