Elakkan Beban Tubuh Berlebihan

Salam Ceria,

Para pembaca setia sekalian, kaki merupakan bahagian badan yang penting untuk mengimbangkan badan dan menampung berat dan beban tubuh kita.

Kadang kala, kita akan merasa sukar untuk berdiri dan lutut mudah menjadi letih dan lenguh. Antara penyebab kaki mudah sakit dan lenguh ialah berat badan mula meningkat. Apabila berat badan meningkat, kaki dan lutut terpaksa bekerja dengan lebih kuat lagi untuk menampung berat badan kita. Jika dibiarkan berterusan, sudah tentu mendatangkan risiko dan bahaya kepada kita.

Jadi, perkara yang terbaik untuk kita lakukan ialah menurunkan berat badan kita. Menurunkan berat badan lebih mudah untuk disebut berbanding untuk dilakukan, tetapi ia tidak bermaksud menurunkan berat badan itu mustahil. Cuma perlu daya penumpuan di samping keinginan dan keazaman yang tinggi untuk melakukannya.

Lecithin, HerbLax dan Alfalfa Complex boleh membantu mempercepatkan proses menurunkan berat badan. Lecithin merupkan pengemulsi semulajadi. Lecithin bergabung dengan lemak untuk mengelakkan lemak mendap pada sel darah dan salur darah. Alfalfa Complex bertindak sebagai seraat yang membantu melancarkan proses penyingkiran lemak dari tubuh badan kita, manakala HerbLax membantu membersih dan mencuci usus daripada toksin berbahaya.

Anda dah bersedia untuk menghadapi cabaran menurunkan berat badan? Tambahkan Lecithin, Alfalfa Complex dan HerbLax dalam diet harian anda.

Feet on a bathroom scale - Isolated

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Dapatkan produk Shaklee dan konsultasi anda hari ini.

Hubungi:

Maisarah

Pengedar Sah Shaklee Anda

Facebook – Mai Raqib

Email – maisarah.osman@me.com

WA/SMS – 013 768 2087

Kawasan COD – Sungai Koyan – Kuala Medang – Raub – Kuala Lipis

Pos Seluruh Malaysia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s